Taneční a pohybová terapie a její aplikace v praxi - Svobodová, Lenka, 1974- (2006)
Bakalářská práce pojednává o problematice pohybové terapie, jejich formách a možnostech aplikace v praxi, zejména u lidí se speciálními potřebami.