Funkční potraviny v prevenci civilizačních onemocnění - Osteoporóza - Plinta, Marek (2006)
Tato bakalářská práce poukazuje na využití funkčních potravin v prevenci civilizačních onemocnění a zejména se zaměřuje na osteoporózu.