Osvojování techniky s míčem v přípravě mládeže ve fotbale - Petráček, Jan (2006)
Práce se zabývá shrnutím teoretických poznatků o technické přípravě ve fotbale. Věnuje se správné metodice procesu osvojování dovedností s míčem.