Regenerace příslušníků HZS - Kvarčáková, Šárka (2006)
Příslušníci hasičského záchranného sboru vykonávají při zásahu extrémně fyzicky a psychicky náročné činnosti mnohdy za zvýšené teploty. Pro opětovné nasazení hasiče při zásahu má velký význam proces zotavení, který lze urychlit vhodně užitými regeneračními prostředky.