Obnova katastru nemovitostí - Vašata, Stanislav (2006)
Bakalářská práce je zaměřena na seznámení čtenářů s vývojem katastru nemovitostí, jeho obsahem, funkcemi, základními principy a metodami jeho obnovy a vedení. V této práci dále popisuji jednotlivé metody obnovy katastrálního operátu. Zaměřuji se především na problematiku šetření a evidence koryt vodních toků po dokončené obnově katastrálního operátu.