Pojišťovací zprostředkovatelé (dle nového právního předpisu číslo 38/2004 Sb.) - Pospíchalová, Hana (2006)
V mojí práci píši o zákonu číslo 38/20040Sb. o pojišovacích zprostředkovatelích a likvidátorech pojistných událostí.Popisuji důvod vzniku tohoto zákona a toho co zákon upravuje.