Postavenie advokáta v práve ES - Hirnerová, Petra (2006)
V mojej diplomovej práci som sa venovala problematike postavenia advokáta v práve ES. Mojím cieľom bola analýza vplyvu existencie Európskeho spoločenstva a komunitárneho práva na toto povolanie, jeho efektívny výkon a podmienky výkonu tejto profesie v iných členských krajinách než v tých, kde bola nadobudnutá kvalifikácia.