Řádné opravné prostředky ve správním řízení - Novotná, Martina (2006)
Řádné opravné prostředky ve správním řízení. Brno: Masarykova univerzita Brno, právnická fakulta, 2006. 37s. Obsah: Tato bakalářská práce je zaměřena na řádné opravné prostředky v režimu nového správního řádu z.č. 500/2004 Sb. s upozorněním na případné rozdíly vůči starému správnímu řádu z. č. 71/1967 Sb. S provedením statistického průzkum na městském úřadě v Boskovicích.