Treninkový plán dorostence - adepta závodní kulturistiky - Hegedűš, Ivo (2006)
Bakalářská práce se zabývá návrhem tréninkového plánu pro dorostenecké období v oblasti závodní kulturistiky. Výsledkem je rozdělení jednotlivých tréninkových období, které komplexně popisují závodní přípravu.