Systémové nastavení předvstupních fondů a dotačních titulů strukturální politiky v ČR analýza a komparace - Kolářová, Eliška; Dočkal, Vít, 1981-; Masarykova univerzita. Katedra mezinárodních vztahů a evropských studií (2006)
Komparace předvstupních fondů a strukturálních fondů EU realizovaných v České republice. Sledovanými aspekty je zaměření fondů, oprávnění žadatelé, výše podpory a možnost zálohových plateb.
Comparison of pre-accession funds and structural funds of EU realized in Czech republic. Monitored aspects are focus of funds, competent applicants, rate of contribution and possibility of advance allocation.
Vedoucí práce: Vít Dočkal.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2006.
Keywords: Instrument for Structural Policies for Pre-Accession; Special Accession Programme for Agriculture and Rural Development; Phare (program); předvstupní pomoc; strukturální fondy; pre-accession aid; structural funds; Česko; Czechia; bakalářské práce; bachelor's theses