Systémové nastavení předvstupních fondů a dotačních titulů strukturální politiky v ČR analýza a komparace - Kolářová, Eliška (2006)
Komparace předvstupních fondů a strukturálních fondů EU realizovaných v České republice. Sledovanými aspekty je zaměření fondů, oprávnění žadatelé, výše podpory a možnost zálohových plateb.