Systematika technických prostředků v aikibudó - Svoboda, Přemysl (2006)
Práce se zabývá systematikou technických prostředků v aikibudo. Aikibudo patří mezi japonská bojová umění. V hlavní části jsou popsány technické prostředky útoků, vyproštění z úchopů, hodů, znehybnění, škrcení, odvádění a protitechnik.