Regenerace a vrcholový sport - Svoboda, Tomáš (2006)
Práce se zaobírá problematikou komplexní psychofyzické regenerace sil uplatňované zejména v oblasti vrcholového sportu. Představuje ucelený přehled nejrůznějších regeneračních metod a prostředků, které je možné pro tuto oblast využít. S tím souvisí i charakteristika pojmu únava a objasnění principů jejího vzniku.