Vhodný pohybový režim ke zmírnění bolestí zad a kloubů - Trojanowská, Jana (2006)
Autor: Jana Trojanowská Název: Vhodný pohybový režim ke zmírnění bolestí zad a kloubů. Místo vydání: Brno Rok vydání: 2006 Počet stran: 39 a 10 příloh Obsah: Práce pojednává o hlavních příčinách vzniku bolestí zad a kloubů. O možnostech předcházení těmto bolestem výběrem vhodné pohybové aktivity.