Znalosti první pomoci u aktivních sportovců - Šáchová, Jana (2006)
ŠÁCHOVÁ, Jana: Znalosti první pomoci u aktivních sportovců, bakalářská práce. Brno MU FSpS, 2006. V této bakalářské práce jsem prověřovala teoretické znalosti první pomoci u aktivních sportovců. Zjištění bylo provedeno pomocí dotazníků. Odpovědi jsem vyhodnotila, vyvodila tabulky, grafy, komentáře a učinila závěry.