Role tekutin ve sportu - Mašková, Jana (2006)
ANOTACE Jana Mašková : Role tekutin ve sportu Obsah bakalářské práce: V bakalářské práci jsem se zabývala tekutinami ve sportu. Uvedla jsem bilanci tekutin, dále jsem se zabývala problémy, které nastávají při dehydrataci a poslední kapitolu jsem věnovala pitnému režimu pro sportovce. Masarykova univerzita Brno, 2006, s. 46.