Kompenzační cvičební program k odstranění nervosvalových dysbalancí vzniklých jednostrannou zátěží u různých sportů - Líbalová, Kateřina (2006)
Autor: Kateřina Líbalová Název: Kompenzační cvičební program k odstranění nervosvalových dysbalancí,vzniklých jednostrannou zátěží u různých sportů. Místo vydání: Brno Rok vydání: 2006 Počet stran: 51 a 8 příloh Obsah: Práce pojednává o anatomicko-fyziologických souvislostech kompenzačních cvičení. O vzniku nervosvalových dysbalancí a o možnosti jejich řešení pomocí vhodných cvičení a cvičebních programů.