Opravné prostředky v daňovém řízení - Tulis, Pavel (2006)
Bakaláská práce je zamena na opravné prostedky v daovém ízení a jejich souasnou právní úpravu. V úvodu práce byly objasnny základní pojmy a instituty. Poté bylo pistoupeno k celkové charakteristice opravných prostedk a následn k rozboru jednotlivých ádných a mimoádných prostedk. Závr práce obsahuje zhodnocení stávající právní regulace opravných v prostedk v daovém ízení a nastínní úvahy de lege ferenda.