Pozemky a výkon práva myslivosti - Pilařová, Silvie (2006)
Tato práce je zaměřena na majetkoprávní vztahy, v nichž figurují pozemky jako předmět těchto vztahů. První část této práce je věnována vlastnictví. Jeho stručné charakteristice a obecné orientaci. Vedle toho je součástí této práce vysvětlení pojmu myslivosti a "práva myslivosti", resp. co je jeho naplněním. Třetí část je věnována souvislosti mezi konkrétním výkonem práva myslivosti a vlastnictvím.