Oceňování pozemků - Šviřák, Jiří (2006)
Ve své závěrečné práci jsem se zaměřil na zvláštnosti oceňování pozemků. V první části práce jsem se věnoval všeobecnému přehledu oceňování u nás i v zahraničí. Popsal jsem situaci na trhu nemovitostí. Dále jsem popsal tržní oceňování pozemků, kdo toto ocěnění může provádět a za jakých podmínek.