Změny údajů v katastru nemovitostí - Novotná, Taťána; Jančářová, Ilona, 1959-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2006)
Bakalářská práce se zabývá změnou údajů v katastru nemovitostí, především na základě ohlášení vlastníka a předkládaných příloh, a to v souladu s ustanovením § 6 zákona č. 344/1992 Sb., o katastru nemovitostí České republiky (katastrální zákon), ve znění pozdějších předpisů a jeho prováděcí vyhlášky č. 190/1996 Sb..
The bachelor paper deals with the adjustments in the real estate register based especially on the owners notification and on appendices provided, in accordance with the Law of the real estate register of the Czech republic no. 344/1992 Sb., § 6 as amended by Act no. 190/1996 Sb..
Vedoucí práce: Ilona Jančářová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: katastr nemovitostí; cadastres; bakalářské práce