Změny údajů v katastru nemovitostí - Novotná, Taťána (2006)
Bakalářská práce se zabývá změnou údajů v katastru nemovitostí, především na základě ohlášení vlastníka a předkládaných příloh, a to v souladu s ustanovením § 6 zákona č. 344/1992 Sb., o katastru nemovitostí České republiky (katastrální zákon), ve znění pozdějších předpisů a jeho prováděcí vyhlášky č. 190/1996 Sb..