Policejní orgán a státní zástupce v trestním řízení před a po účinnosti novely trestního řádu č. 539/2004 Sb. - Kopečná, Barbora (2006)
Policejní orgán a státní zástupce v trestním řízení před a po účinnosti novely trestního řádu č.539/2004 Sb. Tato bakalářská práce popisuje postup policejního orgánu a státního zástupce v trestním řízení před a po účinnosti novely trestního řádu zákonem č.539/2004 Sb. Hlavním důvodem k této novelizaci byl vstup České republiky do Evropské unie dne 1.května 2004. České republice po vstupu vznikla povinnost sladit své právní normy s právními normami Evropské unie.