Veřejné zakázky - Martini, Martina; Marek, Karel, 1949-; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2006)
Rozbor právní úpravy zadávání veřejných zakázek na území České republiky. Těžiště mé práce spočívá v rozboru současné právní úpravy.
Analysis of the legal regulations of Entry into Public Contracts in the Czech Republic. I focus on the analysis of the current law.
Vedoucí práce: Karel Marek.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: veřejné zakázky; public contracts; bakalářské práce