Vlastnictví bytů podle zákona č. 72/1994 Sb. a katastr nemovitostí - Honnerová, Alena; Průchová, Ivana, 1955-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2006)
Tématem mojí práce je zákon o vlastnictví bytů, vymezení základních pojmů zákona a analýza zákona s uvedením praktických zkušeností se zápisy bytů v katastru nemovitostí.
The these of my work is flat property according to Act No 72/1994 Coll., delimitation of basic conceptions of law and law analysis with introduction practical skills with recording the rights to the flat in the cadastre of real estates.
Vedoucí práce: Ivana Průchová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: katastr nemovitostí; vlastnictví bytů a nebytových prostor; cadastres; home ownership; bakalářské práce