Vlastnictví bytů podle zákona č. 72/1994 Sb. a katastr nemovitostí - Honnerová, Alena (2006)
Tématem mojí práce je zákon o vlastnictví bytů, vymezení základních pojmů zákona a analýza zákona s uvedením praktických zkušeností se zápisy bytů v katastru nemovitostí.