Implementace regionální politiky EU ve Slovinsku - Kozlová, Michaela, 1983- (2006)
Bakalářská práce se zabývá implementací regionální politiky ve Slovinsku. Primárním nástrojem zkoumání je princip partnerství jako koncept odrážející míru zapojení aktérů regionální politiky do procesu její implementace. Autor usiluje o verifikaci hypotézy, že realizace regionální politiky ve Slovinsku probíhá v souladu s deklarovaným principem kolektivního řešení regionální politiky EU.