Analýza krajských voleb 2004 (Královéhradecký kraj) - Vlček, Jan (2006)
Diplomová práce Analýza krajských voleb 2004 se primárně zaměřuje na analýzu volebních výsledků v Královéhradeckém kraji. Výsledky jsou analyzovány hlavně na základě socio-ekonomických a demografických dat. Výsledky krajských voleb 2004 ve sledovaném regionu jsou dále srovnávány s výsledky na celostátání úrovni a s výsledky z krajských voleb 2000.