Vývoj bezpečnostnej politiky Slovenskej republiky v rokoch 1993-1998 - Chovančík, Martin, 1984- (2006)
Vývoj bezpečnostnej politiky Slovenskej republiky v rokoch 1993-1998, analýza faktorov vplývajúcich na orientáciu bezpečnostnej politiky Slovenska.