Analýza vztahů Evropské unie a Kuby - Nadzon, Michal; Hrabálek, Martin, 1980-; Masarykova univerzita. Katedra mezinárodních vztahů a evropských studií (2006)
Predmetom bakalárskej práce Analýza vztahů Evropské unie a Kuby je analýza zahraničných vzťahov Kubánskej republiky a ostatných krajín vyspelého sveta, predovšetkým Európske únie a rola Českej republiky v tomto procese.
The theme of submitted thesis Analysis of the relations between the European Union and Cuba is analysis of foreign relations of Cuban republic and other countries, primarily relations with the European Union and the role of Czech Republic in this process.
Vedoucí práce: Martin Hrabálek.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2006.
Keywords: Evropská unie; zahraniční politika; foreign policy; Kuba -- zahraniční vztahy; Česko -- zahraniční vztahy; Cuba -- foreign relations; Czechia -- foreign relations; bakalářské práce