Analýza vztahů Evropské unie a Kuby - Nadzon, Michal (2006)
Predmetom bakalárskej práce Analýza vztahů Evropské unie a Kuby je analýza zahraničných vzťahov Kubánskej republiky a ostatných krajín vyspelého sveta, predovšetkým Európske únie a rola Českej republiky v tomto procese.