Náhrobek kardinála Schrattenbacha v kostele sv. Mořice v Kroměříži - Mrázová, Martina, 1982- (2006)
Bakalářská diplomová práce Náhrobek kardinála Schrattenbacha v kostele sv. Mořice v Kroměříži pojednává o významném barokním pomníku olomouckého biskupa a kardinála Wolfganga Hanibala Schrattenbacha. Podrobně popisuje umělecké dílo, pokouší se určit ikonografii jednotlivých komponent náhrobku a dohledat jiná díla, která by s kroměřížským náhrobkem mohla souviset. Slohovým rozborem dokládá, že autorem sochařské části náhrobku skutečně mohl být Ondřej Zahner, jak říkají archivní prameny. Vzhledem k roku úmrtí Zahnera nevylučuje možný zásah do dokončovacích prací štukových komponent náhrobku ze strany dalších sochařů, kteří v té době prováděli výzdobu kaple.