Doplňky výživy v kulturistice - Soldán, Zdeněk (2006)
V této bakalářské práci jsem se zabýval doplňky výživy v kulturistice. Podle účinků jsem je rozdělil do jednotlivých skupin. Vlastní obsah práce je pak věnován zejména suplementům s obsahem bílkovin, aminokyselin a sacharidů.