Rozcvičení a strečink v tréninkovém procesu ve fotbale - Eliášová, Martina (2006)
Předkládaná práce je dokumentem, který se zabývá teoretickými poznatky rozcvičení hráčů před utkáním a tréninkem, uvolňovacím cvičením a strečinkem. V praktické části jsou mimo jiného uvedeny příklady rozcvičení některých českých týmů a názory trenérů na rozcvičení před utkáním, také modelový příklad předzápasového rozcvičení. Na závěr je uveden zásobník strečinkových a uvolňovacích cviků s fotografiemi, který je přiložen také ve formě prezentace MS PowerPoint.