Trávicí soustava - Buchtová, Kateřina (2006)
BUCHTOVÁ, Kateřina: Trávicí soustava, bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006. 49 s. Má práce se zabývá anatomií, fyziologií a onemocněními trávicí soustavy. Součástí jsou obrázky trávicí soustavy.