Aplikace kontaktních čoček - Daňková, Veronika (2006)
Práce se zaměřuje na aplikaci různých druhů a typů kontaktních čoček.A to konkrétně - terapeutických, plynopropustných, měkkých, tórických a barevných, multufokální a bifokálních, kontaktní čočky používáné při keratokonusu. V úvodu práce je krátká zmínka o historii kontaktních čoček , materiálech a předaplikačním vyšetření, který musí každý pacient projít.