Právní aspekty elektronického obchodování - Opletal, Petr (2006)
Elektronické obchodování s sebou přineslo doslova novou éru ekonomiky. Jeho výhody již dnes zná každý podnikatel a uplatňují se všude tam, kde vzniká přidaná hodnota. Elektronické obchodování nabízí nové možnosti podnikání, jako je okamžitý vstup na globální trhy, mnohonásobně nižší provozní náklady a výrazné zvýšení produktivity práce.