Cybersquatting - Míša, Lukáš (2006)
Vzhledem k tomu, že spory ohledně spekulativní registrace doménových jmen se objevují i u nás, je na místě této oblasti věnovat náležitou pozornost. Ačkoliv se jedná o problematiku nepříliš známou, strach z doposud nepoznaného není na místě, neboť i na vztahy vznikající v kyberprostoru lze úspěšně aplikovat platné české právo v jeho současné podobě.