Problém Senátu v teorii a praxi - Frendlovská, Květa (2006)
V diplomové práci na téma Problém Senátu v teorii a praxi jsem se pokusila vymezit nejzávažnější problémy Senátu České republiky v současnosti a historii. Podala jsem rovněž stručné srovnání se zahraničními dvoukomorovými zákonodárnými sbory.