Odchylky ve správním řízení vedeném u ÚHOS od obecné úpravy - Kučerová, Monika; Bejček, Josef, 1952-; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2006)
Práce se zabývá vymezením obecných zásad a pojmů správního řízení podle správního řádu a odchylky oproti nim v řízeních před Úřadem. Zejména charakterizuje druhy správních řízení probíhajících před Úřadem a porovná je s obecnou právní úpravou podle obou správních řádů (včetně případných rozdílů mezi novým a starým správním řádem). Rovněž obsahuje popis případných praktických dopadů zjištěných procesních rozdílů na práva účastníků řízení.
Vedoucí práce: Josef Bejček.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: hospodářská soutěž; správní řízení; veřejné zakázky; administrative procedure; competition; public contracts; bakalářské práce