Nájem pozemků - Šiner, Radek (2006)
Ve své práci jsem se zaměřil na problematiku nájmu pozemků, neboť užívací vztahy k půdě patřily v historii, zejména pro omezené a konečné množství půdy do popředí zájmu jednotlivců i celé společnosti. Obsah celé práce jsem rozčlenil do tří tematicky odlišných částí, přičemž první dvě části se následně dělí na kapitoly a podkapitoly.