Výběr hráčů a tvorba týmu v kopané - Veselý, Martin (2006)
Jméno a příjmení autora: Martin Veselý Název bakalářské práce: Tvorba týmu ve fotbale Katedra: Katedra sportovních aktivit Vedoucí bakalářské práce: PaedDr. Zdeněk Zítka obhajoby: 2006.