Wellness program v oblasti cestovního ruchu - Faldýnová, Kateřina (2006)
Anotace FALDÝNOVÁ, Kateřina: Wellness program v oblasticestovního ruchu, bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2005. 34 s. Má bakalářská práce se zabývá sestavením komplexního 10-ti denního regeneračně relaxačního pobytu pro širokou veřejnost v přímořském letovisku. Tento pobytový zájezd nabízí klientům rozsáhlé sportovní a relaxační vyžití se zaměřením na zvýšení fyzické zdatnosti. Obsahem je rozvrh a popis každodenního cvičebního a relaxačního plánu.