Zadávání veřejných zakázek - Michálek, Ivo (2006)
Cílem této práce je seznámit se se systémem zadávání veřejných zakázek, s platnou právní úpravou a předpisy pro tuto oblast. Seznámit se blíže s procesem zadávání veřejných zakázek, jejich posuzováním a přidělováním dle platné právní úpravy č. 40/2004 Sb.,v platném znění k datu 31.12. 2005.