Smlouva o obchodním zastoupení - Rykr, David (2006)
Hlavním cílem této bakalářské práce byl rozbor současné pozitivněprávní úpravy institutu obchodního zastoupení v prostředí právního řádu České republiky. Práce je zaměřena zejména na vznik tohoto právního vztahu, právo obchodního zástupce na provizi, zánik vztahu, právo na odškodnění, konkurenční doložku a na prvky ochrany obchodního zástupce.