Legalizace internetového sázení v České republice v kontextu práva EU - Zlámal, Martin (2006)
1. Uvod 2. Celosvetovy pohled na legalizaci internetoveho sazeni 2.1. Vyhody a nevyhody kursoveho sazeni po internetu 2.1.1. Vyhody kursového sazeni po internetu 2.1.2. Nevyhody kursoveho sazeni po internetu 2.1.3. Porovnani financní navratnosti u klasickych a internetovych sazkovych spolecnosti 2.2. Sazeni prostrednictvim internetu 2.3. Zavislost na sazeni 2.4. Sportovni sazky versus ruleta 3. Uprava problematiky sazeni normami EU.