Ukládání sankcí v přestupkovém řízení - Franěk, Petr (2006)
Práce je zpracována jak na základě teoretických, tak i praktických poznatků autora. Je zde vymezen pojem přestupku a popsán proces ukládání sankcí v přestupkovém řízení.