Orgány kapitálových společností - Němeček, Lukáš; Pokorná, Jarmila, 1955-2023; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2006)
Předložená bakalářská práce se pokouší podat ucelený výklad o orgánech kapitálových společností s podrobnějším zaměřením na jejich působnost, jednání a vzájemné vztahy.
This thesis is focused on the main problems of the stock trading companies, especially on the statutory bodies. The theme is aimed at the analysis of a legal positions of the statutory bodies, their internal relations and acting from the point of view of limiting the share in the corporate management.
Vedoucí práce: Jarmila Pokorná.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: kapitálové společnosti; obchodní společnosti; corporate enterprises; corporations; bakalářské práce