Dispozice se státním pozemkovým vlastnictvím - Šuráň, Libor; Pekárek, Milan, 1944-2024; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2006)
Tématem mé práce bylo Dispozice se státním pozemkovým vlastnictvím. Správou pozemků Pozemkovým fondem ČR, nakládání, právo hospodaření státními organizacemi, prodej pozemků, které stát již nepotřebuje k plnění svých potřeb.
The theme my works was Disposal with state-owned landed. Im employing oneself in administration Land fund of Czech republic, manageing with demesne, treatment with demesne.
Vedoucí práce: Milan Pekárek.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: pozemkové reformy; pozemkové vlastnictví; land ownership; land reform; bakalářské práce