INCOTERMS 2000 - právní a ekonomické aspekty - Střítecký, Marek (2006)
1. Nestátní prostředky úpravy mezinárodních obchodních vztahů - lex meractoria 2. Obchodní zvyklosti vs. obchodní termíny 3. Rozbor INCOTERMS 2000 4. Právní a ekonomické aspekty INCOTERMS 2000.